BEL ME 023-7851173

 

  • slider02
  • slider03
  • slider04
  • slider05
  • slider06
  • slider07

05-04-12 | Dhr. Bouma, Uitgeest
Thomas heeft vooraf alles netjes opgemeten en doordat er minder gestuct hoefde te worden heeft hij een nieuwe prijs afgegeven. Hij is zeer vriendelijk en benadert het op een serieuze manier. Thomas kon op korte termijn beginnen en heeft echt vakwerk afgeleverd. De muren zijn spiegelglad geworden en hij heeft alles netjes achtergelaten. Ik kan Thomas echt aanbevelen en zal bij een volgend project met stucwerk hem zeker vragen.

04-03-12 | Mevr. Hol, Cothen
Thomasz en Lucas hebben in 1 woord, een topprestatie geleverd. Door samen goed de schouders er onder te zetten hebben ze in korte tijd 250m2 uitstekend stucwerk afgeleverd inclusief schilderen van zowel de muren, plafonds, als bijbehorende deuren en kozijnen. In een prettig sfeer hebben ze altijd oog voor de kleinste details, werken nauwgezet en netjes (ook met beschermen van de ondergrond, en de andere spullen in de ruimte) geven goede adviezen, blijven meedenken, afspraak is afspraak en alles is helemaal op tijd gerealiseerd, kortom: echte vakmensen die op zeer professionele wijze met hun werk bezig zijn. Waar het moet, werken ze zonder probleem langer door. Doordat wij zelf met extra wensen kwamen ( extra m2 stucwerk plus onverwacht toch nog een gashaard geplaatst.....)werd het project aanzienlijk vergroot, waardoor de tijdslijn in het gedrang kwam. Dit was echter geen enkel probleem, om half zeven stonden de heren - vanuit Haarlem - al voor de deur in Wijk bij Duurstede, om zo toch alles af te krijgen. Wij zouden Thomasz en zijn Klussenbedrijf zeker opnieuw inhuren en raden hem aan iedereen aan. Sterker nog, tijdens onze verbouwing zijn er uiteraard diverse vrienden en kennissen langs geweest om de voortgang te bekijken, alleen daaruit komen nu waarschijnlijk al drie vervolgopdrachten voor Thomasz, een beter bewijs van vakmanschap en kwaliteit is er volgens ons niet. Groeten Jos Rijpers & Patricia Hol

26-02-12 | Dhr. Utrecht, Utrecht
Wij hadden Thomas via Werkspot gevonden, het eerste contact was meteen al goed en hij straalde vertrouwen uit. Thomas heeft ons huis prachtig opgeleverd, van binnen volledig geschuurd en geschilderd. Silvanus Klussenbedrijf levert topkwaliteit en rusten niet voordat het perfect is. Ze hebben 2 weken lang van 's ochtends vroeg tot laat, zelfs op zondag gewerkt om het op tijd af te krijgen, en het resultaat was in één woord perfect. De mannen werken super netjes (inderdaad, glazen afgespoeld), afspraak is afspraak en altijd perfect op tijd. Wij zouden Thomas Silvanus Klussenbedrijf absoluut aan iedereen aanbevelen! U kunt dit bedrijf met een gerust hart inhuren!

15-02-12 | Dhr. van Grootel, Nieuw-vennep
Samen met een van zijn medewerkers heeft Thomas perfect werk afgeleverd. Een echte aanrader deze vakman!!!

22-01-12 | Dhr. Schoemaker, Utrecht
Tomasz van Klusbedrijf Silvanus kwam onze stucadoorsklus van 200 M2 bekijken,wat kwam deze man al gauw profesioneel over er werd op bepaalde plekken vocht gemeten,advies gegeven maar vooral vertrouwen en VAKMANSCHAP. De prijs was zéér scherp en concurrerend met de andere 24 reactie's,onze keus was na een aantal mensen gezien te hebben uidelijk het moest Silvanus worden. Zoals afgesproken begon hij op tijd ,iets waar je van op aan kunt bij Tomasz toen hij zijn gereedschap uitlaade viel mijn mond echt open,wat een verzorgd geheel alles zéér schoon en van top kwaliteit en ik ben na 8 groote verbouwingen wel wat gewend. Plakte alles keurig af en legde stucloper en ging met respect met ons en onze spullen om.Denkt gedurende het werk erg goed mee en heeft praktische oplossingen en altijd maar dat VAKMASCHAP.Hij leende mij zelfs gereedschap van zichzelf omdat ik dat niet had echt klasse.Stucwerk is inmiddels af en verschrikkelijk mooi glad tot in de kleinste hoekjes. Wij hebben inmiddels Tomasz ook de klus voor al het saus en schilderwerk gegeven waar reeds aan begonnen is met de zelfde inzet VAKMANSCHAP,vertrouwen,preciesie en passie want Tomasz heeft héél duidelijk PASSIE voor zijn werk haast een beetje ouderwetse instelling die je niet zoveel meer ziet. Tomasz is een sociaal en zeer beetrouwbaar mens een man van woord!!!! WIJ KUNNEN TOMASZ VAN KLUSBEDRIJF SILVANUS DAN OOK TEN ZEERSTE BIJ U AANBEVELEN EN U KUNT MIJ ALTIJD VIA MAIL OF TELEFOON OM TOELICHTING VRAGEN. TOMASZ JIJ HEBT ONS IN ONS NIEUWE HUIS HEEL BLIJ GEMAAKT. Arjan en Suzan Schoemaker Daarna hebben wij Tomasz alles laten schilderen en sausen ook dit werd wederom zo perfect uitgevoerd plamuren,kitten,gronden en 2x aflak met aleen A-merken materiaal echt een AANRADER deze Tomasz zeg maar gerust alleskunner.Later komt hij nog terug om radiatoren te betimmeren iets wat hij ook erg graag doet timmeren,en de berging stucen. wWij zijn blij dat wij deze SUPER VAKMAN hebben leren kennen,dus zoek niet langer na het lezen van deze referentie en neem voor Uw klussen Tomasz van Silvanus klussenbedrijf, Silvanus betekent god van de dromen bij de italianen nou onze droom is uitgekomen dankzij Tomasz en oh ja een kleinigheid Tomasz drinkt zijn koffie koud. HEEL VEEL DANK TOMASZ/

01-12-11 | Dhr. Stewers, Amsterdam
De mannen van Silvanus konden erg snel beginnen en hebben perfect werk geleverd tegen een goede prijs! Zeer strak stucwerk. Deze klus is met passie uitgevoerd! Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit, afwerking en oog voor detail !!

20-11-11 Dhr. Dennis , Alkmaar
Tomas kwam keurig op tijd. ze hebben hard doorgewerk en de badkamer mooi egaal gestukt. nadat ze klaar waren is ook alles keurig schoongemaakt. ik zou Tomas bij een andere klus zeker weer benaderen. bedankt! Dennis

15-10-11 Mevr. Ans , Andijk
Schilderwerk vakantiewoning in Andijk
Wij hadden Thomas via Marktplaats gevonden, het eerste contact was meteen al goed en hij straalde vertrouwen uit! Hij heeft het buitenschilderwerk aan onze vakantiewoning gedaan en het resultaat is perfect. Het houtrot werd door zijn collega uitstekend gerepareerd, alle gemaakte afspraken werden helemaal nagekomen en zelfs kleine wijzigingen of extra werk waren geen enkel probleem. Hij werkt inderdaad met goed gereedschap waar hij heel zuinig op is en deze instelling heeft hij ook naar zijn werk en naar zijn klanten. Alles werd na afloop netjes opgeruimd. Thomas is een op en top vakman met liefde voor zijn werk, een perfectionist. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!

10-09-11 JG , Haarlem
gang laten verbouwen in Haarlem
We hebben de gang laten verbouwen door het bedrijf Silvanus die wij via marktplaats hebben gevonden. Alles werd volledig gestript tot en met de plafondbalken en ruwe muren aan toe en daarna werden de muren en plafond gestuked en betegeld en geschilderd. Het is een oud huis uit 1910 en dat maakt het werk er niet makkelijker op. We zijn heel tevreden over het werk wat Thomas de eigenaar voor ons verricht heeft. Ook noemenswaardig vinden we het feit dat er elke dag keurig werd opgeruimd en schoon gemaakt. Vooral het stukadoor werk en het schilderwerk werd heel vakkundig verricht. We kunnen hem dan ook ten zeerste aanbevelen.

03-08-11 ncmverwiel , Haarlem
Stuc en timmerwerk in Haarlem
Wre hebben deze zomer Silvanus ingehuurd om de woonkamer en een slaapkamer te stucen. Toen onverhoeds bleek dat de vloerbalken waren verrot heeft Thomas dat samen met een partner gweldig voor ons aangepakt. Er werden 12 balken en een houten ondervloer vervangen met een prachtig resultaat. Ook het stucwerk werd goed afgerond en een grote garderobekast werd met oog voor detail keurig op maat gemaakt. We zijn Thoma dankbaar voor zijn advies, vakkundigheid en enorme werklust! Het was ondanks de tegenvaller een plezier om Thomas en zijn kameraad in huis te hebben, omdat ze de klussen voor ons zo prettig en mooi mogelijk hebben afgemaakt. We raden Silvanus dan ook aan iedereen aan!

14-07-11 Klus in Hoofddorp
De twee kamers op onze zolder zijn door Thomas en Matt gestuukt en behangen. Ze nemen de tijd om alles meer dan goed op te leveren en komen afspraken na. De prijs die ze afgeven is all-in en billijk. Daarbij laten ze de boel ook weer schoon achter. Ik kan ze zeker aanbevelen.

G. van Tol
Hoofddorp

11-06-11 Michael , Haarlem
stucwerk, houtwerk, electra in Haarlem
Wij hebben 3 kamers laten stucen, houten balken laten schuren+ electrawerk en plaatsen radiator. Deze klus is met passie uitgevoerd! Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit, afwerking en oog voor detail !!

Onze projecten /

Verbouwen
Voor werkelijk elke verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Van tekening tot en met oplevering Silvanus Afbouwbedrijf regelt het voor u.
Spuitwerk
Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur.
Gipspuiten
Wij brengen dunne en zeer dikke lagen gips (eventueel mortel) aan op de wanden of plafond.

Offerte /

SCHILDERWERK - Renovatie schilderwerk
Renovatie of renoveren betekent het door nieuwbouw vervangen na sloop.
SCHILDERWERK - Wand- en plafondafwerking
Een goed  begin is het halve werk. Voor het mooiste resultaat is de juiste voorbehandeling essentieel.
SCHILDERWERK - Houtrotreparaties
Houtrot is de belangrijkste oorzaak van problemen met woningen.
SCHILDERWERK - Buitenschilderwerk
Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw woning en verhoogt het wooncomfort.
SCHILDERWERK - Binnenschilderwerk
Met de moderne verfsoorten kan elke doe-het-zelver strak schilderwerk afleveren.
STUKADOORSWERK - Spachtelputz
Spachtelputz is een sierpleister op natuurlijke basis met een grote kleurvastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen.
STUKADOORSWERK - Pleisterwerk
Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel.
STUKADOORSWERK - Raapwerk
Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel.

Onze links /

HEEFT U EEN SUGGESTIE OF VRAAG ?

CONTACT

 

Onze gegevens

Mob. :06-46097014
Mob. :06-26571886
Tel: 023-7851173

E-mail: silvanus.nl@gmail.com
Website: www.silvanus-afbouw.nl

KvK-nummer: 34329018
BTW-nummer: NL 2682.42.070B01

Onze locatie

Silvanus
Schilders & Stukadoorsbedrijf
Ruysdaelstraat  18 Rood
2021 EN Haarlem