BEL ME 023-7851173

 

 • slider02
 • slider03
 • slider04
 • slider05
 • slider06
 • slider07

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur.

Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde airless latexspuiter of muurverfspuiter.

Silvanus Afbouwbedrijf  heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons schilderwerk vertellen op de pagina latex spuiten reviews.

De door ons gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Bovendien komen er bij de applicatie geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij.

Wij zijn gevestigd in Haarlem maar werkzaam in geheel Nederland.

Bel nu op 0646097014  of 0237851173 voor meer informatie over het airless latex spuiten van uw woning of bedrijfspand. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Latex spuiten is uiteraard alleen binnenshuis toepasbaar.

Latex spuiten en de kleurmogelijkheden


Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Ons schilderbedrijf kan het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand....... er is veel mogelijk. Ook is er keuze uit diverse glansgraden in het spuitwerk w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Wij tonen u graag kleurstalen en helpen u bij het maken van een keuze.

Het spuiten van latex muurverf en de ondergrond

Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.
Airless latex spuitwerk: mooi, snel en voordelig

Latexspuiten is altijd mooier dan het conventionele muren schilderen en plafond verven met de roller of kwast. Aanbrengen van muurverf met roller of kwast geeft vrijwel altijd een ‘aanzet‘ en een grote kans op banen en strepen. Hoe erg dit zichtbaar blijft, is afhankelijk van het de aangebrachte laagdikte, droging en kleur.

Bovendien gaat het spuiten van wanden en plafonds door onze schilder eenvoudigweg sneller dan iedere andere manier van kleur aanbrengen. Plafonds sausen, wanden of muren sausen, muur verven, muur schilderen, latex verven, plafond afwerken, afwerking muren of welke naam u het dan ook geeft.......... spuiten d.m.v. airless spuitwerk werkt altijd het snelst!

De voordelen van latex spuiten door Silvanus Afbouwbedrijf:

 • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring in in airless latex spuitwerk.
 • Gratis advies en prijsopgave.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Latex spuiten op wanden en plafonds geeft altijd een strak en streeploos eindresultaat.
 • Latex spuiten d.m.v. onze airless spuittechniek is gegarandeerd de mooiste, snelste en bovendien goedkoopste applicatiemethode voor het verven van wand en plafond.
 • Uw plafonds of muren schilderen d.m.v. latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
 • Bij het airless spuiten van latex muurverf blijven gladde wanden glad, terwijl bij wanden met een structuur deze structuur juist behouden blijft.
 • Snelle en nette uitvoering van al het schilderwerk en spuitwerk.


Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel door onze schilder. Een paar voor tijdens hetlatex spuiten op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Ons Afbouwbedrijf werkt zo schoon mogelijk. Na oplevering nemen wij alle afval netjes mee, ruimen op en late de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

Voor slechts  vanaf € 4,50 per m² worden uw muren en/of plafonds voorzien van een  2 lagen latex, uiteraard in A-merk kwaliteit.  Uiteraard zijn al onze prijzen inclusief materiaal.

Uiteraard mag u van ons verwachten dat we uitsluitend werken met de allerbeste kwaliteitsverf A merken, waaronder Sigma ,Caparol.


Onze projecten /

Verbouwen
Voor werkelijk elke verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Van tekening tot en met oplevering Silvanus Afbouwbedrijf regelt het voor u.
Spuitwerk
Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur.
Gipspuiten
Wij brengen dunne en zeer dikke lagen gips (eventueel mortel) aan op de wanden of plafond.

Offerte /

SCHILDERWERK - Renovatie schilderwerk
Renovatie of renoveren betekent het door nieuwbouw vervangen na sloop.
SCHILDERWERK - Wand- en plafondafwerking
Een goed  begin is het halve werk. Voor het mooiste resultaat is de juiste voorbehandeling essentieel.
SCHILDERWERK - Houtrotreparaties
Houtrot is de belangrijkste oorzaak van problemen met woningen.
SCHILDERWERK - Buitenschilderwerk
Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw woning en verhoogt het wooncomfort.
SCHILDERWERK - Binnenschilderwerk
Met de moderne verfsoorten kan elke doe-het-zelver strak schilderwerk afleveren.
STUKADOORSWERK - Spachtelputz
Spachtelputz is een sierpleister op natuurlijke basis met een grote kleurvastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen.
STUKADOORSWERK - Pleisterwerk
Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel.
STUKADOORSWERK - Raapwerk
Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel.

Onze links /

HEEFT U EEN SUGGESTIE OF VRAAG ?

CONTACT

 

Onze gegevens

Mob. :06-46097014
Mob. :06-26571886
Tel: 023-7851173

E-mail: silvanus.nl@gmail.com
Website: www.silvanus-afbouw.nl

KvK-nummer: 34329018
BTW-nummer: NL 2682.42.070B01

Onze locatie

Silvanus
Schilders & Stukadoorsbedrijf
Ruysdaelstraat  18 Rood
2021 EN Haarlem